Over ons

Atmos-Industrial is het resultaat van twee goede vrienden die beiden een technische achtergrond en opleiding hebben binnen de metaal en elektro technische sector.

Van restmaterialen en oude lasrollen zijn we hobbymatig begonnen met het maken van lampen voor bij ons thuis waarna ook snel een bijpassende tafel en kast volgde.

Al snel hadden familie en vrienden door wat we deden en kregen we steeds meer vraag om op maat gemaakte tafels en kasten te maken. Ook stalen deuren en wanden kwam steeds meer vraag naar.

Begin 2020 hebben we de stap gemaakt om samen Atmos-Industrial op te gaan richten en sindsdien hebben we een uitgebreide portfolio opgebouwd met verschillende mooie projecten. Zolang het van metaal is is niets te gek!

We zijn trots op ons werk en kwaliteit staat  bij ons hoog in het vaandel. Om continue kwaliteit te garanderen zijn wij ook actief begonnen met het zelfstandig uittekenen/ontwerpen van onze producten met gebruik van SolidWorks®. Hierdoor kunnen wij zeer nauwkeurig werken en onder andere ook plaatwerk en stalen buizen/kokers laten lasersnijden,  om zo voor u het best mogelijke eindresultaat te garanderen.